(NnAUKOWIJ STILX UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK Z ALGORITMÆ^NIMI PRIPISAMI (B/s)E - (NoNUFR)QÆÃNKO(B, (NgALINA sERGÆÇWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NzAPOR)QÆZXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITETs)E (NPRO NXOGOs ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2009)
(Nw OSNOWU NAW^ALXNOGO POS)QÆBNIKA POKLADENO NAUKOWO OBGRUNTOWANU TA METODI^NO APROBOWANU ÆDE@ NAW^ANNQ UKRAÇNSXKOÇ NAUKOWOÇ MOWI W KONTEKSTÆ PROGRESIWNOÇ KONCENCÆÇ DÆQLXNÆSNOGO PÆDHODU TA W UMOWAH bOLONSXKOGO PROCESU(B.(NoRGANÆZACÆQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI ZAPRPONOWANIMI ALGORITMÆ^NIMI PRIPISAMI(B, (N]O RACÆONALXNO J OPTIMALXNO SKEROWU@TX MISLENNÃWO(B-(NMOWLENNÃWU DÆQLXNÆSTX PRI OPRAC@WANNÆ RÆZNOMANÆTNIH NAUKOWIH DVEREL(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 383-386. - (Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 387-388s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NAL)QÀORITMÆ^NÆ PRIPISIs)E; )QÆ(NNTEGRALXNIJ ALGORITMs)E; (NKONSPEKTUWANNQ DRUKOWANOGO DVERELAs; (NKONSPEKTUWANNQ NAUKOWO)QÇ ÆNFORMACÆÇs)E; (NANOTUWANNQ NAUKOWOGO DVERELAs; (NREFORMUWANNQ NAUKOWOGO DVERELAs; (NRECENZUWANNQ NAUKOWOGO DVERELAs; (NORGAN)QÆZACÆQ SAMOSTÆJNOÇ NAUKOWOÇ ROBOTIs)E; (NP)QÆDSUMKOWIJ KONTROLXs)E