(NtWOR^IJ PEDAGOG (B- (NTWOR^)QÆ DÆTI (B/s)E - (NbALASTR)QÆK(B, (Ng(B.,s)E (2017)
(NpRO PROEKT (B"(NtWOR^IJ WIHOWATELX(B" (N]O STIMUL@)QÃ PEDAGOGÆW DO PO[UKU ÆNNOWACÆJNIH SPOSOBÆW ROZWITKU OSOBISTOSTÆ DO[KÆLXNIKÆW TA ROZKRIWATI WLASNÆ TWOR^Æ ZDÆBNOSTÆ(B, (NQKIJ ROZROBLENO TA REALÆZOWANO W dnz (B- (NCENTRÆ ROZWITKU DITINI (B"(NdVERELXCE(B" (NMÆSTA bOQRKI(B, (NkIÇWSXKOÇ OBLASTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIHOWATEL)QÆ DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E -- (NTWOR^A )QÆNDIWÆDUALXNÆSTXs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPROEKTNA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NROBOTA Z PEDAGOGAMIs; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ METODIs)E; (NTWOR^)QÆSTXs)E; (NAWTORSXKA KAZKAs; (NWIHOWATEL)QÆs)E; (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E