)Qæ(NNKL@ZÆQ (B- (NSOCÆALXNA MODELX USTRO@ SUSPÆLXSTWA (B/s)E - (NkOLUPA)QÃWA(B, (Na(B.,s)E; (NtARAN^ENKO(B, (No(B.s (2017)
(Nw STATT)QÆ ROZGLQDAÃTXSQ ÆNKL@ZINA MODELX OSWÆTI TA PRINCIPI FORMUWANNQ ÆNKL@ZIWNOÇ [KOLI(B. (NnAW^ANNQ DÆTEJ Z OSOBLIWOSTQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (ND)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; (ND)QÆTI Z PORU[ENNQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKUs)E; (NSOC)QÆALXNA MODELXs)E; (NSOC)QÆALXNA ÆNKL@ZÆQs)E; (NF)QÆZI^NA ÆNKL@ZÆQs)E; (NPSIHOF)QÆZI^NIJ ROZWITOKs)E; (NOSOBLIW)QÆ OSWÆTNÆ POTREBIs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA [KOLAs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNÆ WÆDMÆNNOSTÆs)E