(NoPERAC)QÆÇ SU^ASNOGO KOMERCÆJNOGO BANKU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOWALENKO(B, (NmIKOLA aNDR)QÆJOWI^(B,s)E; (Nb)QÆLÆNKÆS(B, (NwLADLEN mARKOWI^s)E; (NsUHOMLIN(B, (Nl)QÆDÆQ ãWTIHÆÇWNAs)E ((NhERSON (B:s (Nold)Qæ(B-(NPL@S(B,s)E, 2006)
(NrOZKRIWA@TXSQ SUTX )QÆ ZMÆST OSNOWNIH BANKÆWSXKIH OPERACÆJ(B. (NoSOBLIWA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ SU^ASNIM OPERACÆQM(B, (NPO[IRENIM U MÆVNARODNÆJ BANKÆWSXKÆJ PRAKTICÆ(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 456s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMERC)QÆJNÆ BANKIs)E; (NKAP)QÆTAL BANKUs)E; (NOPERAC)QÆÇ KOMERCÆJNIH BANKÆWs)E; (NELEKTRONN)QÆ PLATEVÆs)E; (NELEKTRONN)QÆ ROZRAHUNKIs)E; (NZAPOZI^ENNQ RESURS)QÆWs)E; (NBANK)QÆWSXKE KREDITUWANNQs)E; (NKREDITN)QÆ OPERACÆÇ BANKÆWs)E; (NSPOVIW^IJ BANK)QÆWSXKIJ KREDITs)E; (NL)QÆZINGOWÆ OPERACÆÇ BANKÆWs)E; (NOPERAC)QÆÇ Z CÆNNIMI PAPERAMIs)E; (NOPERACII S CENNYMI BUMAGAMIs; (NOPERAC)QÆÇ Z WEKSELQMIs)E; )QÆ(NNWESTICÆJNÆ OPERACÆÇ BANKÆWs)E; (NOPERAC)QÆÇ BANKÆW Z ÆNOZEMNO@ WAL@TO@s)E; (NUPRAWL)QÆNNQ AKTIWAMIs)E