(NmEV)QÆ ZWERNENNQ DO ZNANX PRO MINULE U PEREDBA^ENNÆ MAJBUTNXOGO SISTEMI OSWÆTI (B/s)E - (NdUDARENKO(B, (Nl@DMILAs (NzAW)QÆDUWA^ KAFEDRI SOCÆALXNO(B-(NGUMANÆTARNIH DISCIPLÆN mÆVNARODNOÇ AKADEMÆÇ EKOLOGÆÇ TA MEDICINI(B; (NKANDIDAT FÆLOLOGÆ^NIH NAUK(B; (NM(B. (NkIÇW(B,s)E (2016)
(NmETA STATT)QÆ (B- (NDOSLÆDVENNQ SU^ASNOÇ FUTOROLOGÆÇ(B, (NKRITI^NA OCÆNKA ÆÇ METODÆW Æ REZULXTATI ZASTOSUWANNQ(B, (NA TAKOV PROPOZICÆQ BÆLX[ PERSPEKTIWNIH PÆDHODÆW(B. (NpROANALÆZOWANÆ DOSQGNENNQ Æ NEWDA^Æ PROWÆDNIH ZARUBÆVNIH FUTUROLOGÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ OSWÆTIs)E; (NSU^ASNA FUTOROLOG)QÆQs)E; (NTEHNOLOG)QÆ^NÆ PEREDBA^ENNQs)E; (NNAUKOW)QÆ WÆDKRITTQs)E