)Qæ(NSTORÆQ NOWÆTNXOÇ ZARUBÆVNOÇ LÆTERATURI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NdAWIDENKO(B, (NgALINA jOSIP)QÆWNAs)E; (N~AJKA(B, (NoLENA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NgRI^ANIK(B, (NnATAL)QÆQ æWANÆWNAs)E; (NkU[N)QÃROWA(B, (NmARINA oLEKSANDRÆWNAs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NgLUH)QÆWSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2008)
(NrOZGLQDA@TXSQ WAGOM)QÆ TWOR^Æ ZDOBUTKI PISXMENNIKÆW (BXX-XXI (NSTOLÆTTQ Æ ÇH MÆSCE U WSESWÆTNXOMU LÆTERATURNOMU PROCESÆ(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 260-267. - (Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 268-272s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgESSE g(B.s; (Nz@SK)QÆND p(B.s)E; (NrANSMAJR k(B.s; (NsAGAN f(B.s; )Qà(NRÆN à(B.s)E; (NmERDOK a(B.s; (NfAULZ d(B. (Nr(B.s; (Np)QÆNTER g(B.s)E; (NbARNS p(B. (Nd(B.s; (Nm)QÆLLER g(B.s)E; (NuORREN r(B. (Np(B.s; (N{OU )Qæ(B.s)E; (NsEL)QÆNDVER d(B.-(Nd(B.s)E; (NwONNEGUT k(B.s; (NhELLER d(B.s; (NaPDAJK d(B.s; (NbAH r(B. (Nd(B.s; (NbRAUN s(B.s; (NsT)QÆL d(B.s)E; (NbORHES h(B.-(Nl(B.s; (NkORTASAR h(B.s; (NkALXW)QÆNO æ(B.s)E; (NkARPENTX)QÃR a(B. (Nb(B.s)E; (NmARKES g(B.-(Ngs; (NbAR)QÆKKO a(B.s)E; (NwOJNOWI^ w(B. (Nm(B.s; (NeTWUD m(B. (Ne(B.s; (NkUNDERA m(B.s; (NmURAKAM)QÆ h(B.s)E; (NkOELXO p(B.s; (NpAWI^ m(B.s; (NlEM s(B.s; (NbREDBER)QÆ r(B.s)E; (NaZ)QÆMOW a(B.s)E; (NsTRUGACXKIJ a(B. (Nn(B.s; (NsTRUGACXKIJ b(B. (Nn(B.s; (NzARUB)QÆVNA LÆTERATURAs)E -- (NsU^ASNA L)QÆTERATURAs)E -- XX-XXI (NST(B.s; (NROMAN(B-(NANTIUTOP)QÆQs)E; (NZARUB)QÆVNA FANTASTIKAs)E