(NwIBRAN)QÆ TWORI (B/s)E - (NgRABOWSXKIJ(B, (NpAWLO(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1969)
(NdO KNIVKI WW)QÆJ[LI KRA]Æ ORIGÆNALXNÆ POEZÆÇ POETA p(B. (Na(B. (NgRABOWSXKOGO(B. (NwMÆ]ENO TAKOV WIBRANÆ PEREKLADI Æ PERESPÆWI p(B. (NgRABOWSXKOGO Z ÆDEJNO SPÆWZWU^NIH JOMU TWORÆW SWÆTOWOÇ LÆTERATURI(B. (NzNA^NIJ ÆNTERES STANOWITX Æ PUBLÆCISTIKA PISXMENNIKA (B- (NSTATTÆ(B, (NNARISI(B, (NQKÆ ^ASTKOWO UWÆJ[LI TAKOV DO CXOGO WIDANQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NTWORIs