(NoSOBIST)QÆSTX W^ITELQ(B: (NFORMUWANNQ TA ROZWIITOK W UMOWAH GLOBALÆZACÆÇ TA ÆNFORMACÆJNOÇ REWOL@CÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkOWALX^UK(B, (NwOLODIMIR(B,s; (NtABA^EK(B, )Qæ(NRINAs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2007)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ OSNOWNÆ NAPRQMI FORMUWANNQ TA ROZWITKU OSOBISTÆSNIH HARAKTERISTIK SU^ASNOGO W^ITELQ W KONTEKSTÆ UTWERDVENNQ POSTÆNDUSTÆALXNOGO WEKTORA SUSPÆLXNOGO POSTUPU TA U WÆDPOWÆDNOSTÆ DO ZMÆN(B, (N]O WÆDBUWA@TXSQ W uKRAÇNÆ TA SWÆTÆ(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 259-274s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NwIKLADA^s; (NPONQTTQ OSOBISTOST)QÆ U FÆLOSOFÆÇ Æ PEDAGOGÆCÆs)E; (NMODERN)QÆZACÆQ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTIs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNA REWOL@CÆQs)E