(Nm)QÆRA (B:s)E (NW)QÆR[Æ(B, (NPOEMA (B/s)E - (NoL)QÆJNIK(B, (NbORIS(B,s)E; (NvULINSXKIJ(B, (Nm(B. (Ng(B.,s; (NzASENKO(B, (Np(B. (Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrADQNSXKA [KOLA(B,s, 1984)
(NgLIBOKO EMOC)QÆJNÆ WÆR[Æ GROMADQNSXKOGO ZWU^ANNQ(B, Æ(NNTIMNA LÆRIKA Æ POEMA (B"(NnEBO POLEGLOGO BEZWÆSTI(B" (NSKLADA@TX ZBÆRKU POETA(B. (Nu SWOÇH TWORAH POET TORKAÃTXSQ TEM L@BOWÆ DO RÆDNOÇ ZEMLÆ(B, (N^ESTÆ(B, (NSOWÆSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E