(NpABL)QÆK RILEJ[NZ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbALABANOWA(B, (Nl@DMILA wEN)QÆAMÆNÆWNA(B,s)E; (NsAWELX)QÃWA(B, (NkATERINA wQ^ESLAWÆWNAs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NdONECXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET EKONOMÆKI Æ TORGÆWLÆ ÆMENÆ mIHAJLA tUGAN(B-(NbARANOWSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROFES)QÆONAL(B,s)E, 2008)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRISWQ^ENIJ TEORÆÇ Æ METODOLOGÆÇ UPRAWLÆNNQ PABLÆK RILEJ[IN W UMOWAH RINKOWOÇ EKONOMÆKI(B.s)E
(NeWOL@C)QÆQ ROZWITKU PABLÆK RILEJ[NZ(B; (NsUTNÆSTX(B, (NPRINCIPI Æ FUNKCÆÇ PABLÆK RILEJ[NZ(B; (NgROMADSXKÆSTX Æ GROMADSXKA DUMKA U (BPR-(NDÆQLXNOSTÆ(B; (NpABLÆK RILEJ[NZ U KOMUNÆKACÆJNÆJ POLÆTICÆ PÆDPRIÃMSTW(B; (NkOMPLEKSNA MARKETINGOWA SISTEMA PABLÆK RILEJ[NZ(B-(NPOTENCÆALU QK OSNOWA WDOSKONALENNQ UPRAWLÆNNQ NA SU^ASNOMU ETAPÆ(B; (NmETODOLOGÆQ MARKETINGOWIH DOSLÆDVENX PRAKTIKI WIKORISTANNQ PABLÆK RILEJ[NZ NA PÆDPRIÃMSTWAH(B; (NsTRATEGÆ^NA SPRQMOWANÆSTX PABLÆK RILEJ[NZ W UMOWAH MARKETINGOWOÇ ORÆÃNTACÆÇ PÆDPRIÃMSTWA(B; (NwIZNA^ENNQ STRATEGÆ^NIH (BPR-(NNABORÆW DLQ PÆDPRIÃMSTW U SU^ASNIH UMOWAH(B; (NrOZROBKA (BPR-(NSTRATEGÆJ W ZALEVNOSTÆ WÆD POZICÆÇ ÆMÆDVU PÆDPRIÃMSTWA(B;s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 374-386s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpABL)QÆK RILEJ[NZs)E; (NvURNAL)QÆSTIKAs)E; (NGROMADSK)QÆSTXs)E; (NREZ@MEs; (NMETODOLOG)QÆQs)E; PR-(NSTRATEG)QÆÇs)E; (NMARKETINGOWA SISTEMAs