(Nw STEPU BEZKRA)QÇM ZA uRALOM (B:s)E (NROMAN (B/s - (NtULUB(B, (Nz)QÆNAÇDA(B,s)E; (NzAH)QÆDNA (B, (Nm(B. (Ns(B.,s)E; (NbOGDANECX(B, (Nm(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1984)
(Nw )QÆSTORIKO(B-(NBÆBLÆOGRAFÆ^NOMU ROMANÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO NAJTQV^IJ PERÆOD W VITTÆ WELIKOGO kOBZARQ (B- (NROKI ZASLANNQ W oRSXKU FORTEC@ TA NA kOSARAL (B(1847-1850).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NrOMANs