)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOGO NARODU (B/s)E - (NnA[(B, (NgRIGOR)QÆJ(B,s)E; (NpAPAK)QÆN(B, (Ng(B. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NbOGDANA(B,s, 1993)
(Nu KNIZ)QÆ W POPULQRNÆJ FORMÆ WIKLADENO ÆSTORÆ@ uKRAÇNI WÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO PO^ATKU (B20 (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NkOMENT(B. (NW P)QÆDRQDKOWÆJ PRIM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhMELXNICXKIJ b(B. (Nz(B. (Nm(B.s; (NmAZEPA )Qæ(B. (Ns(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ NARODs)E; (NPRIJNQTTQ HRISTIQNSTWAs; (NPOLXSXKE PANUWANNQs; (NzAPOR)QÆZXKA sÆ^s)E; (NkUBANSXKE KOZACTWOs