(NdERVAWNE PRAWO ZARUB)QÆVNIH KRAÇN (B/s)E - (NbOSTAN(B, (NsERG)QÆJ kOSTQNTINOWI^(B,s)E; (NtIM^ENKO(B, (Ns(B.(Nm(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2005)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK QWLQÃ SOBO@ KOMPLEKS NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIH MATERÆALÆW DO KURSU (B" (NdERVAWNE PRAWO ZARUBÆVNIH KRAÇN(B".s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdERVAWA )QÆ PRAWOs)E -- (NzARUB)QÆVNÆ KRAÇNIs)E; (NDERVAWNE PRAWO ZARUB)QÆVNIH KRAÇNs)E; (NKONSTITUC)QÆJNO(B-(NPRAWOWIJ ÆNSTITUTs)E; (NWIBORIs; (NWIKONAW^A WLADAs; (NSUDOW)QÆ ORGANIs)E; (NPOL)QÆTIKO(B-(NTERITORÆALXNIJ USTRÆJs)E