(NdERVAWNIJ cENTR uKRA)QÇNSXKOÇ nARODNOÇ rESPUBLÆKI W EKZILÆ (B=s)E Ukrainian National Republic Government in exile - (NwINAR(B, (Nl@BOMIR r(B.,s; (NpAZUNQK(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E; )Qæ(NNSTITUT DOSLÆDVENNQ MODERNOÇ ÆSTORÆÇ uKRAÇNIs)E ((Nf)QÆLQDELXFÆQ (B:s)E (NfUNDAC)QÆQ ÆM(B. (Ns(B. (NpETL@RI W s{as)E (NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKAs (NwA[)QÆNGTON (B:s)E (NfUNDAC)QÆQ rODINI fE]ENKO(B-(N~OPÆWSXKIH(B,s)E, 1993)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX DOKUMENTI Æ MATERÆALI(B, (NQKÆ ROZPOWÆDA@TX PRO DÆQLXNÆSTX dERVAWNOGO cENTRU uKRAÇNSXKOÇ nARODNOÇ rESPUBLÆKI W EKZILÆ NAPRODOWV (B70 (NROKÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B. - æ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 478-486. - (NsLOW(B.: (NS(B. 487-491s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NDOBA unrs; (NDERVAWOTWOR^IJ PROCESs; (NURQD unrs; (NuN)QÆWERSALIs)E; (NkONSTITUC)QÆQ unrs)E; (NPREZIDENTI unrs