(NuROKI MUZI^NOGO MISTECTWA(B. 3 (NKLAS (B:s (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NdOSQK(B, )Qæ(NRINA mIRONÆWNA(B,s)E; (NbUDNIJ(B, (NbOGDAN(B,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2014)
(Nu POS)QÆBNIKU WMÆ]ENO ROZROBKI UROKÆW Z MUZI^NOGO MISTECTWA U (B3 (NKLASÆ WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI(B. (NdLQ W^ITELÆW PO^ATKOWIH KLASÆW TA STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQ MUZIKIs