(NbOEWYE ZWEZDY KIEWLQN (B:s (NO^ERKI O gEROQH sOW(B. (NsO@ZA (B- (NUROVENCAH kIEWA I kIEWSKOJ OBLASTI (B/s - (NwOLKOW(B, (Ni(B. (Nw(B.,s; (NkLEPIK(B, (Nk(B. (Nl(B.,s; (NkORNILOW(B, (Na(B. (Nk(B.,s; (NmAKSIMCOW(B, (Nm(B. (Nd(B.,s ((NkIEW (B:s (NpOLITIZDAT uKRAINY(B,s, 1983)
(Nw KNIGE SOBRANY O^ERKI O (B174 (NgEROQH sOWETSKOGO sO@ZA (B- (NDOBLESTNYH BOJCAH I KOMANDIRAH(B, (NOTWAVNYH U^ASTNIKAH PARTIJNO(B-(NKOMSOMOLXSKOGO PODPOLXQ I PARTIZANSKOGO DWIVENIQ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NGERO)QÇZMs)E; (NGENERALIs; (NOF)QÆCERIs)E; (NPEREMOGA NAD FA[IZMOMs; (NPODWIGs; (NPATR)QÆOTIZMs)E