(NaRH)QÆWI OKUPACÆÇ(B, 1941 - 1944 /s)E (Nt(B. 1s - (NmAKOWSXKA(B, (Nn(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNI^IJ D)QÆM (B"(NkIÃWO(B-(NmOGILQNSXKA AKADEMÆQ(B",s)E, 2006)
(NpREDSTAWLENA )QÆNFORMACÆQ PRO RANÆ[E ZASEKRE^ENÆ TAK ZWANÆ (B"(NOKUPACÆJNÆ FONDI(B" (NDERVAWNIH ARHÆWÆW uKRAÇNI(B, (N]O WISWÆTL@@TX VITTQ NASELENNQ NA OKUPOWANÆJ TERITORÆÇ(B, (NNACISTSXKU OKUPACÆJNU POLÆTIKU(B. (NwMÆ]ENÆ ROZDUMI ÆSTORIKÆW TA FOTODOKUMENTI (B"(NOBLI^^Q(B" (NWÆJNI J OKUPACÆÇ(B.s)E
(NmAZUROK w(B. (NrUH oPORU NA wOLIN)QÆ U (B1941-1942 (NRR (B804-811;s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NwELIKA w)QÆT^IZNQNA WÆJNA NA vITOMIR]INÆs)E; (NARH)QÆWNÆ DOKUMENTIs)E