(Nw)QÆJNA BEZ PO]ADI Æ MILOSERDQ (B:s)E (NPARTIZANSXKIJ FRONT U TILU WERMAHTU W uKRA)QÇNÆ (B1941-1944 /s)E - (NkENT)QÆJ(B, (NaNATOLÆJ wÆKTOROWI^(B,s)E; (NlOZICXKIJ(B, (Nw(B.(Ns(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ ANALÆZU@TXSQ BOJOWA(B, (NDIWERSÆJNA TA ROZWÆDUWALXNA DÆQLXNÆSTX PARTIZANSXKIH FORMUWANX(B,(NPRORAHUNKI J POMILKI W ORGANÆZACÆÇ TA ROZWITKU PARTIZANSXKOGO RUHU(B, (NHARAKTERIZUÃTXSQ NACISTSXKIJ OKUPACÆJNIJ REVIM Æ JNGO ZAHODI U BOROTXBÆ Z PARTIZANAMI(B, (NWÆDZNA^AÃTXSQ ROLX PARTIZANÆW U ZWÆLXNENNÆ UKRAÇNSXKOÇ ZEMLÆ WÆD GÆTLERÆWSXKIH ZAGARBNIKÆW(B,(NWISWÆTL@@TXSQ STOSUNKI PARTIZANSXKIH ZAGONÆW TA Z(B'Ã(NDNANX Z oun(B-(Nupa(B.s)E
)Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 399-405s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NPARTIZANSXKIJ RUH NA OKUPOWAN)QÆJ TERITORÆÇ uKRAÇNIs)E; (NPO^ATOK N)QÆMECXKO(B-(NRADQNSXKOÇ WÆJNIs)E; (NORGAN)QÆZACÆQ ZBROJNOÇ BOROTXBIs)E; (NBOJOW)QÆ Æ DIWERSÆJNÆ DÆÇ PARTIZANs)E; (NCENTRAL)QÆZACÆQ KERÆWNICTWA ZBROJNO@ BOROTXBO@ W TILU WOROGAs)E; (NROLX )QÆ MÆSCE DIWERSÆJNIH DÆJs)E; (NPARTIZANSXKA ROZW)QÆDKAs)E; (NKONTRROZW)QÆDKAs)E; (NZABEZPE^ENNQ BOJOWO)QÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NFAKTOR oun(B-(Nupas