)Qæ (NTAKE BUWAÃ(B... :s)E (NGUMOR )QÆ SATIRA (B/s)E - (NkOW)QÆNXKA(B, (NoLEKSANDR(B,s)E; (NmA)QÃWSXKA(B, (Nq(B. (No(B.,s)E; (NzUB(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E; (NgABR)QÆJ^UK(B, (Nm(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1990)
(NdO KNIGI WW)QÆJ[LI KRA]Æ GUMORISTI^NÆ J SATIRI^NÆ TWORI(B. (NmOWA TWORÆW VIWA J BARWISTA(B, (N]EDRO PERESIPANA NARODNIM GUMOROM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NgUMORs -- 20 (NST(B.s