(NoSTANNQ ADRESA (B=s The last address : (NU (B3 (NT(B. : (NDO (B60-(NR)QÆ^^Q SOLOWECXKOÇ TRAGEDÆÇ (B/s)E (Nt(B. 3 / (NUKLAD(B. (Np(B. (NkULAKOWSXKIJ (B; (NUKLAD(B., (NRED(B. (N`(B. (N{APOWALs - (NkULAKOWSXKIJ(B, (NpETRO(B,s; (N{APOWAL(B, (N`R)QÆJ(B,s)E; (NdRA^(B, )Qæ(NWAN(B,s)E; (NpRISTAJKO(B, (NwOLODIMIR(B,s; (Np[ENN)QÆKOW(B, (NoLEKSANDR(B,s)E; (N{APOWAL(B, (N`R)QÆJ(B,s)E; (N{EW^ENKO(B, (NsERG)QÆJ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsFERA(B,s, 1999)
(NuW)QÆ^NENNQ PAM(B'(NQTÆ PRO TIH(B, (NHTO BUW ZASUDVENIJ DO STRATI ZA (B"(NROZSTRÆLXNIMI(B" (NPROTOKOLAMI(B, (NURIWKI ÆZ SPOGADÆW KOLI[NÆH W(B'(NQZNÆW PRO PEREVITE U SOLOWECXKOMU TABORÆ(B.s)E
(NsKOR(B.: (NS(B. 378-381. - )Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 382-394s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NSOLOWECXKA T@RMAs; (NPROTOKOLI ROZSTR)QÆLÆW (B1937-1938 (NRR(B.s)E