(NtWORI W P(B'(NQTI TOMAH (B/s (Nt(B. 1,s (NkAZKI (B/s - )Qæ(NWANENKO(B, (NoKSANAs)E; (NkOST@^ENKO(B, (Nw(B. (Na(B.,s; (NkACNELXSON(B, (Nl(B. (Na(B.,s; )Qã(NWDOKIMENKO(B, (Nw(B. (Na(B.,s)E; )Qæ(NWANENKO(B, (NoKSANAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 1984)
(NdO KNIVKI UW)QÆJ[LI KAZKI(B, (N]O KORISTU@TXSQ [IROKO@ POPULQRNÆST@ SERED ^ITA^ÆW(B. (NtUT Æ CIKL LÆSOWIH KAZOK PRO PRIGODI ME[KANCÆW LÆSU(B, Æ (NKAZKI PRO NADZWI^AJNOGO LÆKARQ(B, (N]O WILÆKUWAW WÆD BREHLIWOSTÆ TA LÆNO]ÆW(B, Æ (NKAZKI PRO DÆTEJ MUVNÆH(B, (NDRUVNIH(B, (NPRACXOWITIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NkAZKIs