(NoSNOWI PEDAGOG)QÆKI WI]OÇ [KOLI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK ZA MODULXNO(B-(NREJTINGOWO@ SISTEMO@ NAW^ANNQ (B/s)E - (Nw)QÆTWICXKA(B, (Ns(B. (Ns(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2011)
(Np)QÆDRU^NIK POBUDOWANIJ ZA PRINCIPOM MODULXNOSTÆ(B. (Nu PÆDRU^NIKU PODANÆ SU^ASNÆ TEHNOLOGÆÇ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU WI]OGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU(B, (NTESTI TA KROSWORDI DO KOVNOGO MODUL@ TA MÆNÆ(B-(NMODUL@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A OSW)QÆTAs)E; (NPEDAGOG)QÆKA WI]OÇ [KOLIs)E; (NPREDMETs; (NZADA^Is; (NKATEGOR)QÆÇs)E; (NWIKLADA^s; (NPEDAGOG)QÆ^NA KULXTURAs)E; (NSTUDENTSTWOs; (NPROCES WIHOWANNQs; (NDIDAKTIKAs; (NSU^ASN)QÆ TEHNOLOGÆÇ OSWÆTIs)E; (NKONTROLX TA OC)QÆNKA ZNANXs)E; (NWI]A OSW)QÆTA ZA KORDONOMs)E; (NNAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNICXKA ROBOTAs)E; (NSTANDARTIs