(NoSNOWI BUDOWI )QÆ KOMP(B'(N@TERNOGO DIZAJNU TRIKOTAVU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NmOJSE)QÃNKO(B, (Nf(B. (Na(B.,s)E; (NbUHONXKA(B, (Nn(B. (Np(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2007)
(NpRIWEDENO KRITI^NIJ ANAL)QÆZ ÆSNU@^IH KLASIFÆKACÆJ PEREPLETENX TRIKOTAVU TA TRIKOTAVU OKREMIH WÆZERUN^ATIH Æ KOMBINOWANIH PEREPLETENX(B. (NoPISANÆ BUDOWA (B( (NSTRUKTURA(B), (NFAKTURA TA WLASTIWOSTÆ TRIKOTAVU GOLOWNIH(B, (NPOHÆDNIH(B, (NWZERUN^ASTIH TA KOMBÆNOWANIH PEREPLETENX(B.(NrOZGLQNUTÆ TEORETI^NÆ OSNOWI TA ZASOBI AWTOMATIZOWANOGO PROEKTUWANNQ TRIKOTAVU(B, Ç(NH PRAKTI^NOGO WIKORISTANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N{WEJNA PROMISLOW)QÆSTXs)E -- (NdIZAJNs; (NpEREPLETENNQ TRIKOTAVUs; (NHARAKTERISTIKAs; (NKLASIF)QÆKACÆQs)E; (NOSNOWI BUDOWIs; (NPROEKTUWANNQs; (NROZROBKA METOD)QÆW WÆZUALÆZACÆÇs)E; (NDIZAJN TRIKOTAVUs; (NKOMP(B'(N@TERNIJ DIZAJN TRIKOTAVUs