(NsTARODUBI(B. (Nq BUW D)QÆDUSEM (B:s)E (NPOW)QÆSTÆ(B: (NdLQ SERED(B. (N[K(B. (NWÆKU (B/s)E - (NzBANACXKIJ(B, (N`R)QÆJ oLÆFEROWI^(B,s)E 1914-1994; )Qã(NWDOKIMENKO(B, (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 1979)
(NdO KNIVKI WW)QÆJ[LI DWÆ POWÆSTÆ(B. "(NsTARODUBI(B" (NPRO VITTQ KÆLXKOH POKOLÆNX ODNOÇ RODINI ZA PERÆOD WÆD PER[OÇ SWÆTOWOÇ WÆJNI DO SXOGODNÆ[NXOGO DNQ(B. "(Nq BUW DÆDUSEM(B" - (NPOWÆSTX (B- (NKAZKA PRO HLOP^IKA (B- (NP(B'(NQTIKLASNIKA(B, (NQKIJ ZA DOPOMOGO@ ^AKLUNA NABUW BAGATO DOSWÆDU Æ ZNANX(B, (NQK JOGO DÆDUSX(B, (NALE PEREJNQW Æ JOGO NEMO]Æ(B. (Na DÆDUSX STAW MOLODIM Æ BADXORIM(B, (NQK HLOP^IK(B. (NtWÆR CÆKAWIJ Æ PÆZNAWALXNIJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E