(NdOROGAMI DOL)QÆ (B/s)E - (NoNUFR)QÆW(B, (NmARTA(B,s)E; (NkUZXMI^(B, )Qã(NWGENIÆQ(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NkOLO(B,s, 2006)
(NkNIGA (B- (NROZPOW)QÆDX PRO BOROTXBU ZA WOL@ BAGATXOH POKOLÆNX NA[OGO NARODU W LAWAH sÆ^OWIH sTRÆLXCÆW(B, (Noun(B-(Nupa(B, (NDIWÆZÆÇ (B"(NgALI^INA(B". (NsTORÆNKI KNIGI PRONIZANÆ NOSTALXGÆÃ@ ZA uKRAÇNO@(B, (NQKA BULA PROWÆDNO@ ZORE@ DLQ BAGATXOH POWOÃNNIH EMÆGRANTÆW(B.s)E
)Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 533-535s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆC@RA s(B.s)E; (Np)QÆC@RA a(B.s)E; (Np)QÆC@RA m(B.s)E; (Np)QÆC@RA(B-(N{WECX ã(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (Noun (B- (Nupas; )QÆ(NSTORÆQ NACÆONALÆSTI^NOGO PÆDPÆLLQs)E; (NP)QÆSNÆ PRO NACÆONALÆSTI^NE PÆDPÆLLQs)E; (NNAC)QÆONALÆSTI^NE PÆDPÆLLQ W SPOGADAHs)E; (NPISXMA NACIONALISTOWs