(NuKRA)QÇNA Æ ^ERWONIJ VAH(B. (NpOGROMI W uKRAÇNÆ (B/s)E - (N{ULXG)QÆN(B, (NoLEKSANDER(B,s)E; (NpAZUNQK(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E; (NlEONTOWI^(B, (NoLENA(B,s; (NmULOWA(B-(NwOJTOWECXKA(B, (NmAR)QÆQ(B,s)E; )Qæ(NNSTITUT DOSLÆDVENX MODERNOÇ ÆSTORÆÇ uKRAÇNI W s{as)E; (NfUNDAC)QÆQ ÆMENÆ oLEGA oLXVI^As)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwID(B-(NWO )QÆM(B. (No(B. (NtELÆGI(B,s)E, 2001)
(NnA OSNOW)QÆ ARHÆWNIH DOKUMENTÆW ROZGLQDA@TXSQ PRI^INI TA NASLÆDKI ÃWREJSXKIH POGROMÆW W uKRAÇNÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpETL@RA s(B. (Nw(B.s; )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; )QÃ(NWREJSXKÆ POGROMIs)E; (NANTISEM)QÆTIZMs)E; (NANARH)QÆQs)E; "(N^ERWONIJ TEROR(B"s; (NuKRA)QÇNSXKA cENTRALXNA rADAs)E; (NuKRAINSKAQ cENTRALXNAQ rADAs; (NuKRA)QÇNSXKA ARMÆQs)E