)Qæ(NSTORÆQ OSWÆTQNSXKIH BÆBLÆOTEK uKRAÇNI (B:s)E (NNAUKOWE WIDANNQ (B/s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIR)QÆJ(B,s)E, 2006)
(Nu NAUKOWOMU ZB)QÆRNIKU PODANO STATTÆ Z ÆSTORÆÇ STANOWLENNQ TA ROZWITKU BÆBLÆOTEK(B, (N]O ZABEZPE^U@TX ÆNFORMACÆJNÆ POTREBI FAHÆWCÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTEKOZNAWSTWOs)E; (N{LQHI STANOWLENNQ dnpb uKRA)QÇNI ÆM(B. (Nw(B.(No(B.(NsUHOMLINSXKOGOs)E; (NSPEC)QÆALXNÆ NAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (NnAUKOW)QÆ BÆBLÆOTEKI WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E; (NB)QÆBLÆOTEKI ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E