)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI (BXI-XVIII (NST(B. :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nb)QÆLOUS(B, (NpETRO wASILXOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2009)
(NdAWNQ UKRA)QÇNSXKA LDÆTERATURA OHOPL@Ã U SWOEMU ROZWITKU WÆSÆM STOLÆTX (B( (Nhæ (B- (Nh(BVæ), (NWÆDVOMIH ÆSTLORÆÇ QK SEREDNÆ WÆKI Æ DOBA BAROKO(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B.416-423s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NDAWN)QÃ PISXMENSTWOs)E; (NZARODVENNQ UKRA)QÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NSTAROKI)QÇWSXKE LÆTOPISANNQs)E; (NORATORSXKO(B-(NPROPOW)QÆDNICXKA PROZA hæ(B-(Nhææ ST(B.s)E; "(NsLOWO PRO )QæGORÆW POHÆD(B"s)E; (NrOZWITOK POLEMI^NO)QÇ PROZIs)E; (NF)QÆLOSOFSXKÆ POGLQDI g(B.(NsKOWORODIs)E