(NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURA hæ (B- (Nh(BVæææ (NST(B. :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nb)QÆLOUS(B, (NpETRO wASILXOWI^(B,s)E; (Nb)QÆLOUS(B, (NoKSANA pETRÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2010)
(NsAMOST)QÆJNA ROBOTA NAD TWORAMI DAWNXOÇ LÆTERATURI(B, (NKONKRETIZU@^I ZMÆST LEKCÆJNOGO KURSU(B, (NDOPOMAGAÃ OSQGNUTI ÇH TEMATI^NU TA HUDOVN@ SPECIFÆKU(B, (NPROSTEVITI NAJÆSTOTNÆ[Æ WIQWI SMISLÆW OBRAZNOSTÆ(B, (NESTETIKI DAWNXOGO SLOWA(B, (NZASTOSUWAW[Æ PRI JOGO PÆZNANNÆ METODI TEKSTUALXNOGO ANALÆZU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NMOWNA MODERN)QÆZACÆQs)E; (NZB)QÆRANNQ MUDRIH DUMOKs)E; (NKI)QÃWSXKE LÆTOPISANNQs)E; (NbAROKOWA DOBAs; (NwERTEPNA DOBAs; (NkI)QÃWO(B-(NpE^ERSXKIJ PATERIKs)E; (NGALICXKO(B-(NWOLINSXKE L)QÆTOPISANNQs)E