(NdUMA PRO NEWMIRU]OGO(B. (NkLARNETI N)QÆVNOSTÆ (B:s)E (NROMANI (B/s - (NzAGREBELXNIJ(B, (Np(B. (Na(B.,s; (NsLABO[PICXKIJ(B, (Nm(B. (Nf(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmOLODX(B,s, 1985)
"(NdUMA PRO NEWMIRU]OGO(B" - (NROMAN PRO wELIKU w)QÆT^IZNQNU WÆJNU(B, (NPRO TIH(B, (NHTO WÆDDAW SWOÃ VITTQ ZA PEREMOGU NAD FA[IZMOM(B. "(NkLARNETI NÆVNOSTÆ(B" - (NPRISTRASNA ROZPOWÆDX PRO ÆSTORÆ@ Z VITTQ POETA (B- (NpAWLA tI^INI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtI^INA p(B.s; (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- )Qæ(NSTORI^NIJ ROMANs)E -- (Nb)QÆOGRAFÆ^NIJ ROMANs)E; (NwELIKA W)QÆT^IZNQNA WÆJNAs)E; (NPAWLO TI^INAs; (NB)QÆOGRAFÆQs)E; (NVITTQs