(Nb)QÆBLÆOTE^NA SPRAWA W uKRAÇNÆ W (BXX (NSTOLÆTTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NdUBROW)QÆNA(B, (Nl@BOW aNDRÆÇWNA(B,s)E; (NoNI]ENKO(B, (No(B. (Ns(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnbuw(B,s, 2009)
(NwISW)QÆTL@@TXSQ OSNOWNÆ TENDENCÆÇ ROZWITKU J DOLQ BÆBLÆOTEK TA BÆBLÆOTE^NOÇ SPRAWI W uKRAÇNÆ W KÆNCÆ (BXIX - XX (NSTOLÆTTÆ(B.s)E
(NpRIM(B. (NW K)QÆNCÆ ROZD(B. - (NsKOR(B.: (NS(B. 506-510. - æ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 511-527s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- XX (NST(B.s; (NB)QÆBLÆOTEKI UKRAÇNIs)E; (NNAC)QÆONALXNÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (NNACIONALXNYE BIBLIOTEKIs; (NDERVAWN)QÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (NNAUKOW)QÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (NB)QÆBLÆOTEKI uKRAÇNIs)E; (NwELIKA w)QÆT^IZNQNA WÆJNAs)E; (NB)QÆBLÆOTEKOZNAWSTWOs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFOZNAW^Æ DOSLÆDVENNQs)E