(NsIMON pETL@RA (B/s - (NsERG)QÆJ^UK(B, (NwOLODIMIR æWANOWI^(B,s)E; (NdEM^I[IN(B, (Nl(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNA(B,s)E, 2004)
(NrOZPOW)QÆDX PRO VITTQ TA DÆQLXNÆSTX sIMONA pETL@RI(B, (NGROMADSXKOGO Æ POLÆTI^NOGO DÆQ^A(B, (NBORCQ ZA SWOBODU Æ NEZALEVNÆSTX uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B. - (NdOD(B.: (NS(B. 437-444s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpETL@RA s(B. (Nw(B.s; )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (Nunrs; (NROZBUDOWA DERVAWIs; (NNAC)QÆONALXNA SWÆDOMÆSTXs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ARMÆQs)E; (NNEZALEVN)QÆSTX DERVAWIs)E