(NzAGALXNA TEOR)QÆQ STATISTIKI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NtKA^(B, )Qã. æ.,s)E; (NsTOROVUK(B, (Nw(B. (Np(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2009)
(NrOZGLQNUTO TEORETI^N)QÆ Æ METODI^NÆ OSNOWI POBUDOWI STATISTI^NIH POKAZNIKÆW(B, (NQKÆ WIKORISTOWU@TX DLQ WIW^ENNQ ZAKONOMÆRNOSTEJ SUSPÆLXNIH QWI] Z URAHUWANNQM MÆVNARODNIH STANDARTÆW STATISTIKI TA OBLÆKU(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 400-434. - (Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 435-437s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆ^NA STATISTIKAs)E -- (NeKONOM)QÆKAs)E; (NSTATISTI^N)QÆ POKAZNIKIs)E; (NSTATISTI^NE SPOSTEREVENNQs; (NSTATISTI^N)QÆ MATERÆALIs)E; (NSTATISTI^N)QÆ TABLICÆs)E; (NSTATISTI^N)QÆ GRAFÆKIs)E; (NSTATISTI^N)QÆ WELI^INIs)E; (NSTATISTI^N)QÆ METODIs)E; (NSTATISTI^N)QÆ GÆPOTEZIs)E; )QÆ(NNDEKSI STATISTI^NÆs)E; (NPOKAZNIKI WAR)QÆACÆÇs)E; (NRQDI ROZPOD)QÆLUs)E; (NRQDI DINAM)QÆKIs)E; )QÆ(NNDEKSIs)E