(NpODATKOWA SISTEMA (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nl@TIJ(B, )Qæ.(No(B.s)E; (NdEMIDENKO(B, (Nl(B.(Nm(B.s; (NrOMAN@K(B, (Nm(B.(Nw(B.s; (NsUBBOTOWI^(B, (N`(B.(Nl(B.s; (Nl@TIJ(B, )Qæ.(No(B.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2009)
(NpODANO ZM)QÆST LEKCÆJ KURSU Z PODATKOWOÇ SISTEMI(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DO SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B, (NTESTOWÆ TA ROZRAHUNKOWÆ ZAWDANNQ(B, (NPERELÆK PITANX DLQ PÆDSUMKOWOGO KONTROL@ ZNANX(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 339-444. - (Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 445-452s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpODATKOWA SISTEMAs -- (NpODATKIs; (NOPODATKUWANNQs; (NNALOGOOBLOVENIEs; (NPODATKOWA SISTEMA wELIKOBRITAN)QÆÇs)E; (NPODATKOWA SISTEMA s{as; (NNALOGOWAQ SISTEMA s{as; (NPODATKOWA SISTEMA rOS)QÆJSXKOÇ fEDERACÆÇs)E; (NNALOGOWAQ SISTEMA rOSSIJSKOJ fEDERACIIs; (NPODATKOWA SISTEMA qPON)QÆÇs)E; (NNALOGOWAQ SISTEMA qPONIIs; (NPODATKOWA SISTEMA uKRA)QÇNIs)E; (NNALOGOWAQ SISTEMA uKRAINYs; (NPODATOK NA PRIBUTOK P)QÆDPRIÃMSTWs)E; (NNALOG NA PRIBYLX PREDPRIQTIJs; (NPODATOK Z DOHOD)QÆW FÆZI^NIH OSÆBs)E; (NNALOG S DOHODOW FIZI^ESKIH LICs; )QÃ(NDINIJ PODATOKs)E; (NEDINYJ NALOGs; (NPODATOK NA DODANU WART)QÆSTXs)E; (NNALOG NA DOBAWO^NU@ STOIMOSTXs; (NAKCIZNIJ ZB)QÆRs)E; (NAKCIZNYJ SBORs; (NMITOs; (NPO[LINAs; (NPLATEV)QÆ ZA RESURSIs)E; (NPLATEVI ZA RESURSYs; (NPODATOK Z WLASNIK)QÆW TRANSPORTNIH ZASOBÆWs)E; (NNALOG S WLADELXCEW TRANSPORTNYH SREDSTWs; (NPODATOK NA MAJNOs; (NNALOG NA IMU]ESTWOs; (NPODATOK NA NERUHOM)QÆSTXs)E; (NNALOG NA NEDWIVIMOSTXs; (NM)QÆSCEWÆ PODATKI Æ ZBORIs)E; (NMESTNYE NALOGI I SBORYs; (NDERVAWNE MITOs; (NGOSUDARSTWENNAQ PO[LINAs; (NPODATOK NA PROMISELs; (NNALOG NA PROMYSELs; (NPODATKOWA POL)QÆTIKAs)E; (NNALOGOWAQ POLITIKAs; (NADM)QÆNÆSTRUWANNQ PODATKÆWs)E; (NADMINISTRIROWANIE NALOGOWs