(NwIKORISTANNQ MULXTIMED)QÆJNIH TEHNOLOGÆJ NA UROKAH PRIRODOZNAWSTWA TA GEOGRAFÆÇ (B/s)E - (NtRIGUB(B, (NsERG)QÆJ(B,s)E (2016)
(Nu STATT)QÆ OBÀRUNTOWANO ÆDEÇ WIKORISTANNQ MULXTIMEDÆJNIH TEHNOLOGÆJ NA UROKAH PRIRODOZNAWSTWA Æ GEOGRAFÆÇ(B. (NdOWEDENO(B, (N]O ækt NE Ã ALXTERNATIWO@ TRADICÆJNIM METODIKAM WIKLADANNQ(B. (NeFEKTIWNÆSTX NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU NA UROKAH GEOGRAFÆÇ TA PRIRODOZNAWSTWAZALEVITX WÆD OSMISLENOGO WIKORISTANNQ TRADICÆJNIH TA ÆNFORMACÆJNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmULXTIMED)QÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NWIKORISTANNQs -- (NSEREDNQ [KOLAs; (NpRIRODOZNAWSTWOs -- (NMETODIKA WIKLADANNQs -- (NMULXTIMED)QÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NSEREDNQ [KOLAs; (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NMETODIKA WIKLADANNQs -- (NMULXTIMED)QÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NSEREDNQ [KOLAs; (NMULXTIMED)QÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NPRIRODOZNAWSTWOs; (NGEOGRAF)QÆQs)E; (NANKETUWANNQs; (NMETODIKA WIKLADANNQs; )QÆ(NNFORMACÆJNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NTRADIC)QÆJNÆ METODIKI WIKLADANNQs)E; (NSEREDNQ [KOLAs; (N{KOLA GUMAN)QÆTARNOÇ PRACÆs)E