(NfONOW)QÆ ZNANNQ NA UROKAH ZARUBÆVNOÇ LÆTERATURI(B: (NUKRAÇNOZNAW^IJ ASPEKT (B/s)E - (NfOK)QÆNA(B, æ(NRINA(B,s)E (2016)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQDAÃTXSQ PROBLEMA FORMUWANNQ NACÆONALXNOÇ SWÆDOMOSTÆ(B, (NROZWITKU SOCÆALXNOÇ KOMPETENTNOSTÆ OSOBISTOSTÆ(B. (NoBGRUNTOWUÃTXSQ(B, (N]O CE MOVE ZABEZPE^ITI WIKORISTANNQ NA UROKAH LÆTERATURI FONOWIH ZNANX UKRAÇNOZNAW^OGO HARAKTERU(B. (NnAWEDENO PRIKLADI KONKRETNIH FONOWIH MATERÆALÆW TA FORM ROBOTI Z NIMI DLQ PROGRAMI æ SEMESTRU (B6-(NGO KLASU(B, (NDOWEDENO DOCÆLXNÆSTX TA EFEKTIWNÆSTX ÇH UPROWADVENNQ NA WSÆH ETAPAH WIW^ENNQ HUDOVNXOGO TWORU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAC)QÆONALXNE WIHOWANNQs)E -- (NZASOBIs -- (NZARUB)QÆVNA LÆTERATURAs)E; (NzM)QÆST OSWÆTIs)E -- (NZARUB)QÆVNA LÆTERATURAs)E -- (NFONOW)QÆ ZNANNQs)E; (NNAC)QÆONALXNE WIHOWANNQs)E; (NZARUB)QÆVNA LÆTERATURAs)E; (NFONOW)QÆ ZNANNQs)E; (NDUHOWNIJ ROZWITOKs; (NNAC)QÆONALXNA SWÆDOMÆSTXs)E; (NSOC)QÆALXNA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NHUDOVN)QÆJ TWÆRs)E