(NoSNOWI DITQ^O)QÇ PATOPSIHOLOGÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKSIMOWA(B, (NnATAL)QÆQ `RÆÇWNA(B,s)E; (Nm)QÆL@TÆNA(B, (NkATERINA lEONÆDÆWNAs)E; (Np)QÆSKUN(B, (NwOLODIMIR mAKSIMOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpERUN(B,s, 1996)
(NoSNOWN)QÆ WIDI PORU[ENX PSIHÆ^NOGO ROZWITKU DÆTEJ Z URAHUWANNQM NOWÆTNÆH ZDOBUTKÆW SU^ASNOÇ PEDAGOGÆKI(B, (NPSIHOLOGÆÇ(B, (NPATOPSIHOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpATOPSIHOLOG)QÆQ DITQ^As)E -- (NpORU[ENNQ PSIH)QÆ^NOGO ROZWITKUs)E; (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NA KOREKCÆQs)E; (NEP)QÆLEPSÆQs)E; (NNEWROZIs; (NPSIHOTREN)QÆNGs)E; (NAUTIZMs; (NPSIHOPAT)QÆQs)E; (NW)QÆDHILENNQ W OSOBISTOMU ROZWITKUs)E; (NMETODI PSIHOLOG)QÆ^NOÇ KOREKCÆÇs)E; (NROZUMOWA W)QÆDSTALÆSTXs)E; (NORGAN)QÆ^NÆ SINDROMIs)E