(NzARUB)QÆVNA DRAMA hh STORÆ^^Q (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ (B11 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NwOLO]UK(B, )Qã. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA(B,s, 2003)
(NpOS)QÆBNIK ZNAJOMITX Z TWORAMI bERTOLXTA bREHTA(B, (NmAKSA fRÆ[A(B, (NfRÆDRÆHA d@RRENMATTA(B, (NeVENA jONESKO(B. (NtAKOV PREDSTAWLENO ANALÆZ TWORÆW CIH PISXMENNIKÆW(B, (NTAKIH QK (B"(NmATÆNKA kURAV TA ÇÇ DÆTI(B", "(NsANTA(B-(NkRUS(B", "(NgOSTINA STAROÇ DAMI(B", "(NnOSOROGI(B".s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NdRAMAs