(NbEREG (B:s (NROMAN (B/s - (NbONDAREW(B, (N`RIJ wASILXEWI^(B,s; (NzAMORIJ(B, (NtAMARA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1979)
(NrOMAN (B"(NbEREG(B" - (N\TO ROMAN O L@DQH WOJNY I MIRA(B, (NOBRAZY KOTORYH WYPISANY PSIHOLOGI^ESKI TONKO I TO^NO(B, (NBEZ POPYTOK SGLADITX SLOVNOSTI ^ELOWE^ESKIH WZAIMOOTNO[ENIJ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NrOS)QÆJSXKA LÆTERATURAs)E