(NsAMOST)QÆJNA NAW^ALXNA DÆQLXNÆSTX STUDENTÆW W UMOWAH KOMP(B'(N@TERIZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU (B/s)E - (NsUSX(B, (NbOGDAN(B,s; (NsUSX(B, (NbOGDANs (2016)
(NaWTORI STWERDVU@TX(B, (N]O P)QÆDWI]ITI EFEKTIWNÆSTX ZANQTX MOVNA [LQHOM WK@^ENNQ STUDENTA W SAMOSTÆJNU ROBOTU PÆD ^AS LEKCÆÇ(B. (NrOZKRIWAÃTXSQ WÆDPOWÆDNA TEHNOLOGÆQ PROWEDENNQ LEKCÆJNOGO ZANQTTQ(B. (NsTUDENTI PROTQGOM PER[OÇ GODINI ^ITA@TX NADRUKOWANIJ TEKST LEKCÆÇ(B. (NpÆD ^AS DRUGOÇ GODINI NAW^ALXNIJ MATERÆAL WIKLADAÃTXSQ LEKTOROM(B, (NPRI CXOMU WÆN WIKORISTOWUÃ MULXTIMEDÆJNÆ ZASOBI Æ KOMP(B'(N@TERNÆ TEHNOLOGÆÇ DLQ POQSNENNQ PRO^ITANNOGO STUDENTAMI(B. (NkONTROLX SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI U PÆDSUMKU ZDÆJSN@ÃTXSQ ^EREZ KOLOKWÆUM(B, (NQKIJ PROWODITXSQ ZA KONSPEKTOM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAW^ALXNIJ PROCES U WI])QÆJ [KOLÆs)E; (NsAMOST)QÆJNA ROBOTA STUDENTÆW WI]OÇ [KOLIs)E; (NsAMOST)QÆJNA ROBOTAs)E; (NsAMOSTOQTELXNAQ RABOTAs; (NsAMOST)QÆJNA ROZUMOWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NsAMOSTOQTELXNAQ UMSTWENNAQ DEQTELXNOSTXs; (NlEKC)QÆJNÆ ZANQTTQs)E; (NlEKCIONNYE ZANQTIQs; (NkOROTKIJ KONSPEKTs; (NmULXTIMED)QÆAs)E; (NmULXTIMEDIAs; (NkOMP(B'(N@TERN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NkOMPX@TERNYE TEHNOLOGIIs