(NkOMPETENTN)QÆSNIJ PÆDHÆD U WI]ÆJ OSWÆTÆ (B- (NWÆD TEORÆÇ DO PRAKTIKI (B/s)E - (NwOROB)QÆÃNKO(B, (NpETRO(B,s)E; (NlOVKOWSXKIJ(B, (NaNATOL)QÆJs)E (2016)
(NrOZROBLENO OSNOWN)QÆ POLOVENNQ METODOLOGÆÇ PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI STUDENTÆW BAKALAWRATU TA MAGÆSTRATURI WI]OGO TEHNÆ^NOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU Z POZICÆJ KOMPTENTNÆSTNOGO PÆDHODU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 7 (NNAZWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆDGOTOWKA FAHÆWCÆW U WI]ÆJ [KOLÆs)E; (NKOMPETENTN)QÆSNIJ PÆDHÆDs)E; (NP)QÆDGOTOWKA FAHÆWCÆWs)E; (NPROFES)QÆJNA KOMPETENTNÆSTXs)E