(NtIPOLOG)QÆQ [KOLQRÆW pETRA lESGAFTA TA ÇÇ RECEPCÆQ UKRAÇNSXKIMI W^ENIMI (B/s)E - (Nm)QÆHNO(B, (NoLEKSANDR(B,s)E (2016)
(Nu STATT)QÆ AWTOR PROPONUÃ WLASNE TLUMA^ENNQ PONQTTQ (B"(NRECEPCÆÇ(B" (NW ÆSTORIKO(B-(NPEDAGOGÆ^NOMU DOSLÆDVENNÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 20 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlESGAFT p(B. (Nf(B.s; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NTIPOLOG)QÆQ [KOLQRÆWs)E; (NRECEPC)QÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (NHARAKTERISTIKA U^N)QÆWs)E