(NdO PROBLEMI PROFES)QÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAGÆSTRÆW Z UPRAWLÆNNQ PROEKTNO@ DÆQLXNÆST@ ÆNNOWACÆJNIH SISTEM (B/s)E - (N{PILXOWIJ(B, (NwASILX(B,s (2016)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQDAÃTXSQ STAN PROBLEMI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW U GALUZÆ (B"073 (NmENEDVMENT(B". (NuZAGALXNENO DOSWÆD PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW PROEKTNOÇ DÆQLXNOSTÆ NA OSNOWÆ NOWÆTNÆH ALGORITMÆW UPRAWLÆNNQ(B, (NADAPTOWANIH DO UKRAÇNSXKIH UMOW [UMPETERÆWSXKOÇ TA NEO[UMPETERÆWSXKOÇ TEORÆJ EKONOMÆ^NOGO ROZWITKU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 4 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmENEDVERIs -- (NMAG)QÆSTRIs)E -- (NP)QÆDGOTOWKAs)E; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; (NMAG)QÆSTRIs)E; (NKORPORATIWN)QÆ UNÆWERSITETIs)E; (NNAUKOW)QÆ [KOLIs)E