(NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNXOGO W^ITELQ PO^ATKOWOÇ [KOLI(B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NwA]ENKO(B, (NoLENA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NwOLINECX(B, (NkATERINA )QæWANÆWNAs)E; (Nz@Z)QÆNA(B, (NzOQ wALENTINÆWNAs)E; (NwOLINECX(B, (NkATERINA )QæWANÆWNA(B,s)E; (Nl@R)QÆNA(B, (Nt(B. æ.,s)E; (NmITNIK(B, (No(B. (Nq(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ MÆSXKIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; (NpEDAGOG)QÆ^NIJ ÆNSTITUTs)E; (NkAFEDRA PO^ATKOWO)QÇ OSWÆTI TA METODIK PRIRODNI^O(B-(NMATEMATI^NIH DISCIPLÆNs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2013)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ OHARAKTERIZOWANO OSOBISTÆSTX MAJBUTNXOGO W^ITELQ PO^ATKOWOÇ [KOLI QK KONKURENTOZDATNOGO FAHÆWCQ(B; (NROZKRITO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ ZASADI JOGO PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI(B; (NOPISANO ORGANÆZACÆJNO(B-(NMETODI^NE ZABEZPE^ENNQ PÆDGOTOWKI MAJBUTNXOGO W^ITELQ U PROCESÆ WIW^ENNQ FAHOWIH DISCIPLÆN(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW PRIRODNI^O(B-(NMATEMATI^NIH DISCIPLÆN(B, (NNAUKOWCÆW TA ASPÆRANTÆW(B, (NQKÆ CÆKAWLQTXSQ PITANNQMI SUTNOSTÆ TA SPECIFÆKI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNXOGO W^ITELQ QK KONKURENTOSPROMOVNOGO FAHÆWCQ W GALUZÆ PO^ATKOWOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E; (NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNXOGO W^ITELQs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKAs)E; (NMOTIWAC)QÆJNA SKLADOWAs)E; (NPROFES)QÆJNA KULXTURAs)E; (NMETODI^N)QÆ ZASADIs)E; (NPO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E; (NPROFES)QÆQs)E