(NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NpARTIKO(B, (NtETQNA bORIS)QÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NlXW)QÆWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA fRANKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NN `RE(B,s)E, 2008)
)Qæ(NSTORI^NIJ ROZWITOK Æ SU^ASNIJ STAN ZAGALXNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIH)QÆKAs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NTEMPERAMENTs; (NHARAKTERs; (NZD)QÆBNOSTÆs)E; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (NW)QÆD^UTTQs)E; (NSPRIJMANNQs; (NPAM(B'(NQTXs; (NMISLENNQs; (NMOWLENNQs; (NUQWAs; (NUWAGAs; (NEMOC)QÆÇs)E; (NPO^UTTQs; (NWOLQs; (NPERSONOLOG)QÆQs)E; (NP)QÆDRU^NIKs)E