(NoSNOWI D)QÆAGNOSTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ W^ITELQ PO^ATKOWOÇ [KOLI (B:s)E (NNAW^(B.-(NMETOD(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NmARTINENKO(B, (NsW)QÆTLANA mIKOLAÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ns)QÆM KOLXORÆW(B,s)E, 2010)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO SUTNÆSTX(B, (NZMÆST Æ FUNKCÆÇ DÆAGNOSTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ W^ITELQ PO^ATKOWOÇ [KOLI(B, (NPODANO DÆAGNOSTI^NÆ METODIKI Æ TEHNOLOGÆÇ WIW^ENNQ NAW^ALXNO(B-(NPÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW MOLOD[OGO [KÆLXNOGO WÆKU(B, (N]O STANOWLQTX DÆAGNOSTI^NIJ SUPROWÆD PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B; (NROZKRITO OSOBLIWOSTÆ PEDAGOGÆ^NOÇ WZAÃMODÆÇ W^ITELQ Æ BATXKÆW U^NÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA [KOLAs -- (NpEDAGOG)QÆ^NIJ KOLEKTIWs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ ROBOTI W^ITELQs)E; (NPROFES)QÆJNA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NKOMUN)QÆKACÆQs)E; (NDINAM)QÆKA ROZWITKU DITINIs)E