(NdANTON (B/s - (NlEWANDOWSKIJ(B, (NaNATOLIJ pETROWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (NmOLODAQ GWARDIQ(B,s, 1964)
(NkNIGA POSWQ]ENA FRANCUZSKOMU REWOL@CIONERU(B, (NODNOMU IZ OTCOW(B-(NOSNOWATELEJ pERWOJ FRANCUZSKOJ RESPUBLIKI v(B. (Nv(B. (NdANTONU(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdANTON v(B. (Nv(B.s; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- (NfRANC)QÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NREWOL@C)QÆQs)E