(NsW)QÆTOGLQD (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NPOPULQRNIJ VURNAL (B/s - (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMPER)QÆODIKA(B,s)E, 2006)
(NpOPULQRIZAC)QÆQ NAUKOWIH ZNANX(B, (NWISWÆTLENNQ PROBLEM Æ (B<(NZDOBUTKÆW SWÆTOWOÇ(B> (NTA (B<(NWÆT^IZNQNOÇ(B> <(NNAUKI(B>, (NA TAKOV DISKUSÆJ ]ODO GLOBALXNIH WIKLIKÆW (B<XXI (NSTOLÆTTQ(B>.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E