(N~ITANKA (B:s (NTWORI DLQ ^ITANNQ U (B2-4 (NKLASAH ZAGALXNOOSW)QÆT(B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. : (NNAW^(B. (NPOSÆB(B. /s)E - (NsOLOWECX(B, (Nl(B. (No(B.,s; (NnESTEROWA(B, (Nt(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoBER)QÆG(B,s)E, 2007)
(NdO KNIGI WW)QÆJ[LI TWORI UKRAÇNSXKOÇ TA SWÆTOWOÇ LÆTERATURI(B, (NQKÆ MOVNA WIKORISTOWUWATI DLQ ROBOTI NA UROKAH Z POZAKLASNOGO ^ITANNQ U (B2 - 4 (NKLASAH ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NORGANÆZACÆÇ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI TA DOZWÆLLQ U^NÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NtWORIs