(NuPRAWL)QÆNNQ MOTIWACÆÃ@ STUDENTÆW PRI WIW^ENNÆ PEDAGOGÆKI WI]OÇ [KOLI (B/s)E - (NdEWTEROWA(B, (NtAMARAs (NKANDIDAT PEDAGOG)QÆ^NIH NAUK(B; (NDOCENT(B; (NnACÆONALXNIJ TEHNÆ^NIJ UNÆWERSITET uKRAÇNI (B"(Nkpæ(B",s)E (2016)
(NrOZGLQDA)QÃTXSQ DOSWÆD WIKORISTANNQ MENTALXNIH KART QK FORMI SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI MAGÆSTRÆW TA ALXTERNATIWI TRADICÆJNIM REFERATAM Z GUMANÆTARNIH DISCIPLÆN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOTIWAC)QÆQ NAW^ALXNOÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NWIKLADANNQs; (NSAMOST)QÆJNA ROBOTA STUDENTÆWs)E; (NPEDAGOG)QÆKA WI]OÇ [KOLIs)E; (NNAW^ALXNA D)QÆQLXNÆSTXs)E